Wie zijn wij?
The revolution isn’t just digital, it’s human
Wie zijn wij?
Tanika
Research
Test development
Mapping individu & functies
Consultancy
Strategisch advies
Johnny G Mills. Black and white picture
Johnny G.
Technical Product Management
Business Development
Finance
Consultancy
Strategisch advies
William
AI/Machine learning specialist
Technological development
IT security
Neural networks

Tanika ligt aan de grondslag van het AlterEdu-model, de vrucht van jarenlang overkoepelend research in de linguïstiek en de pedagogische wetenschappen onder begeleiding van prof. Valcke (UGent).

Het model en bijhorende analyse is uitvoerig getest geweest, zowel informeel in haar vorige bedrijf Hello Languages, als formeel in de academische setting.

Bovendien heeft ze ook samenwerkingen met o.a. Ellen Bruyninckx van Ergopraktijk, met wie ze analyses heeft uitgevoerd op jongeren met leerstoornissen. Ze weet dus exact hoe de analyses en het bijhorende advies zich in de praktijk uiten.

Johnny G. Mills was initieel Tanika’s coach bij de grootste accelerator van België, Start-it @KBC, toen hij na maanden samenwerken de kans niet kon laten liggen om mee in te stappen in het verhaal van AlterEdu.

Als ervaren ondernemer en expert generalist heeft Johnny G. kennis opgedaan van verschillende ondernemingsculturen door jaren ervaring in zowel Nederland en België, als in de Verenigde Staten te werken.

Johnny G. ademt innovatie en ondernemerschap in al z’n facetten en daarvoor komt hij ’s ochtends dan ook uit z’n bed. Zijn sterke combinatie van techniek (programmeren), finance, business development, social skills en visie maakt van hem een uitstekende schakel tussen de business, research en software.

William maakt de vertaalslag van model naar tool. Het AlterEdu-model automatiseren is zeker geen evidentie. We werken met open vragen en complexe redeneringen, die ervoor zorgen dat we niet enkel met statistische modellen, maar ook met machine learning moeten werken.

Als AI-specialist heeft William al heel wat data science-ervaring, die ervoor zorgen dat hij de geknipte persoon is om de tool op poten te zetten.